Ak Partili Vekiller Ceylanpınar’ı Gezdi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Doç. Dr. Abdülkerim Gök, Mehmet Akyürek ve Halil Özcan, çeşitli temas...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Doç. Dr. Abdülkerim Gök, Mehmet Akyürek ve Halil Özcan, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine geldi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Doç. Dr. Abdülkerim Gök, Mehmet Akyürek ve Halil Özcan, ilk olarak AK Parti Ceylanpınar İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Abdulğani Alkış tarafından karşılanan vekiller, partililerle bir süre sohbet etti.

AK Partili vekiller daha sonra Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü (TİGEM) sınırları içerisinde bulunan Telhamut mülteci kampını ziyaret etti. Sığınmacılarla bir araya gelen milletvekilleri, sorunları dinleyerek çözüm üretmeye çalıştı.

Reklam
Reklam

Partililerle Ceylanpınar ilçesinde taziye ziyaretlerinde bulunan milletvekilleri, akşam saatlerinde Aşağı Doruklu köyünde Uçar ailesi tarafından onurlarına verilen yemeğe katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz