AK Partili Vekiller Rektör Birincioğlu'nu Ziyaret Etti

AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş ve Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr.

AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş ve Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Selçuk Özdağ, ADÜ Sosyal Tesisleri'nde aileleri ile birlikte tatil yaptıklarını, bu vesileyle Rektör Birincioğlu'nu ziyaret ettiklerini belirtti.

Özdağ, "Adnan Menderes Üniversitesi, büyüyen ve gelişen bir üniversite. Rektör bey ve ekibi göreve başladığından bu yana farkını hissettiriyor. Büyük başarılara imza attılar ve atmaya devam ediyorlar. Sayın rektör üniversitede 11 fakülte olduğunu, 4 fakülte ile ilgili müracaatlarının olduğunu bize iletti. Sayın rektörümüzün buradaki başarılı çalışmalarını aynı zamanda toplumsal barışa, bilim dünyasına katkı olarak değerlendiriyoruz. Buraya kendilerini kutlamak adına geldik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş ise ADÜ Tıp Fakültesi'nin örnek bir eğitim tesisi olduğunu, ek binaya kavuşması ile birlikte daha da iyi bir konuma geleceğini belirtti.

Ziyaretten dolayı milletvekillerine teşekkürlerini ileten Rektör Birincioğlu, üniversite tesislerinde kalmalarının kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Muhabir: Gökmen Şireci / Suat Deniz / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: