Ak Partili Vekillerden Şehzade Mehmet Koleji'ne Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ve AK Partili Manisa milletvekilleri Şehzade Mehmet Koleji'ni...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ve AK Partili Manisa milletvekilleri Şehzade Mehmet Koleji'ni ziyaret etti.

Ziyarette Tanrıverdi'ye AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Gençlik kolları Başkanı Halil Özkan, Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur eşlik etti. Türkiye'nin en iyi okul bahçesi olma unvanını elinde bulunduran kolejin mimari çalışmasını çok beğendiklerini ifade eden Hüseyin Tanrıverdi, "İlim ve bilim alanında başarılara imzasını atmış olan Özel Şehzade Mehmet Koleji mimari yapısı ve insana huzur veren bahçesiyle de başarısını pekiştirmiş. Bunun yanı sıra ziyaretimiz esnasında bize ev sahipliği yapan Özel Şehzade Mehmet Koleji Mezunu Derneği Başkanı Emre Şener ve diğer genç kardeşlerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz" dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: