Ak Partili Vekillerden Ygs Mesajı

AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ile Vedat Demiröz, pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş...

AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ile Vedat Demiröz, pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) öğrencilere başarılar diledi.

Milletvekilleri, yayınladıkları mesajda, “Liseyi bitiren öğrencilerimizin yükseköğretime devam edebilmesi için geçmesi gereken iki aşamadan birincisi olan YGS, 24 Mart 2013 Pazar günü yapılacaktır. Bilindiği gibi geçen yıllarda Bitlisli öğrencilerimiz üniversiteye giriş sınavlarında üst üste Türkiye birinciliği elde etmiştir. Yine Bitlisli öğrencilerimiz 2012’de üniversitelere en fazla öğrenci yerleştirilmiş olmanın gururu bizlere yaşatmışlardır. Tüm öğrencilerimizin yine bu yıl da aynı başarıyı göstereceği inancındayız. Bu vesile ile LGS için yaklaşık bir yıldır çalışan bütün öğrencilerimize başarılar dileriz” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: