AK Partili Yavilioğlu, AÜ Mezunu Vekillere Yemek Verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Atatürk Üniversitesi (AÜ) mezunu parlamenterler...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Atatürk Üniversitesi (AÜ) mezunu parlamenterler onuruna Meclis'te yemek verdi.

Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, AÜ mezunu olan ve Meclis'te grubu bulunan siyasi partilere üye milletvekilleriyle yemekte bir araya geldi. AÜ mezunu vekillerin aynı zamanda şehrin sorunlarının çözümü noktasında güçlü bir lobi oluşturduğunu ifade eden Milletvekili Yavilioğlu, "Bu tür toplantılar Erzurumumuzun sorunlarını masaya yatırmamız açısından önem taşıyor. Sıkça yapılmasında fayda sağlayacağı kanaatini taşıyorum. İnşallah memleketimizin bağrından çıkmış ve bu gün farklı partilerde de olsa o sevdayı yüreğinde taşıyan değerli arkadaşlarımızla elimizi taşın altına koyarak hizmet anlayışımıza yeni ufuklar açıp şehrimize layık hizmetler gerçekleştireceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıya programı nedeniyle katılamayan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bir sonraki toplantıya kendisinin ev sahipliği yapacağını ifade etti. Yemeğe, Adana milletvekilleri Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç, Ağrı Milletvekili Fatma Salman Kotan, Ankara Milletvekili Bülent Kuşçuoğlu, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Düzce Milletvekili Osman Çakır, Erzurum AK Parti Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Van Milletvekili Mustafa Bilici, Kars Milletvekili Yunus Kılıç, Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ile Erzurum doğumlu İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz