AK Parti'li Yavilioğlu: PKK, Kanlı Çirkin Yüzünü Bir Kez Daha Gözler Önüne Serdi

AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Gaziantep'te yaşanan son terör olayının, PKK ve çatı örgütü...

AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Gaziantep'te yaşanan son terör olayının, PKK ve çatı örgütü KCK'nın kanlı çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne serdiğini ifade etti.

Milletvekili Yavilioğlu, Gaziantep'te yaşanan son terör olayının, PKK ve çatı örgütü KCK'nın kanlı çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne serdiğini ifade etti. Hükümet ve devlet olarak terörle mücadelede kararlılığın devam edeceğinin altını çizen Yavilioğlu, "Yeni Anayasa süreci ve demokratik açılım sürecini baltalamaya yönelik eylemler amacına ulaşamayacak. Terörle mücadelemiz bütün alanlarda devam ediyor. Terör örgütü, ülkede yaşanan kardeşlik ortamını bozmak için elinden geleni yapıyor. Ancak bunda başarılı olamayacak. Ramazan bayramında terör örgütünün 9 masum vatandaşımızı katledip, 66 kişinin yaralanmasına neden olması bu örgütün insanlıktan, İslam'dan nasibini almadığını göstermektedir ." dedi.

Reklam
Reklam

Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, MHP, CHP ve SP il teşkilatlarını ziyaret etti. Milletvekili Yavilioğlu, ilk ziyaretini MHP il teşkilatına yaptı. MHP İl Başkanı Zekai Kaya, CHP il Başkanı Şahin Cananoğlu ve SP İl Başkanı Faik Çalık'ı ziyaret etti. Milletvekili Yavilioğlu, bayramların birlik ve beraberlik günü olduğunu belirtti. Siyasetçilerin ülkeye hizmet kaygısıyla çalıştığını ve ortak paydanın ülkenin, devletin ve bekası olduğuna değinen Yavilioğlu, "Bu ülke ve devlet için hepimiz taşın altına elimizi koyduk. Kimimiz iktidarda, kimimiz ise muhalefetteyiz. Siyaseten rakip olabiliriz ama bizler her şeyden önce dost, kardeş ve arkadaşız." diye konuştu. Milletvekili Yavilioğlu, Meclis'te grubu bulunan ancak terör örgütüyle bağını her ortamda sergileyen BDP'ye ise ziyarette bulunmadı.

TERÖR ÇİRKİN YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

Hükümet ve devlet olarak terörle mücadelede kararlılığın devam edeceğinin altını çizen Yavilioğlu, "Yeni Anayasa süreci ve demokratik açılım sürecini baltalamaya yönelik eylemler amacına ulaşamayacak. Terörle mücadelemiz bütün alanlarda devam ediyor. Terör örgütü, ülkede yaşanan kardeşlik ortamını bozmak için elinden geleni yapıyor. Ancak bunda başarılı olamayacak. Ramazan bayramında terör örgütünün 9 masum vatandaşımızı katledip, 66 kişinin yaralanmasına neden olması bu örgütün insanlıktan, İslam'dan nasibini almadığını göstermektedir. " dedi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Yavilioğlu, BDP'li milletvekillerinin Şemdinli- Derecik bölgesinde teröristlerle birlikte buluşmalarının ise PKK'nın ile söz konusu parti arasındaki bağı aleni şekilde ortaya çıkarttığını kaydetti. Teröristlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren ve Meclis çatısı altında bulunan BDP'li vekillere karşı yeni ve sert siyasi argümanlara başvurulacağını da hatırlatan Yavilioğlu, "BDP siyaset alanının terörize edip, siyaset yapmakta. Bu partinin milletvekillerine yönelik yeni argümanlar geliştireceğiz. Mütedeyyin Kürtlerin vicdanında teröristlerle, BDP'li vekillerin sergilediği görüntü büyük yaralar açmıştır." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz