Ak Parti'li Yıldırım; “görevimizin Başındayız”

Geçtiğimiz günlerde görevden alındıkları yönünde haberlerle gündemde yer alan AK Parti Söke İlçe Yönetimi, “Görevimizin...

Geçtiğimiz günlerde görevden alındıkları yönünde haberlerle gündemde yer alan AK Parti Söke İlçe Yönetimi, “Görevimizin başındayız” mesajı verdi.

Söke AK Parti tarafından düzenlenen etkinliğe, AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım ile yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri katıldı.

9 yıldır Söke AK Parti çatısı altında gerek üye, gerek yönetim kurulu üyesi, gerekse teşkilat ve seçim işleri başkan yardımcılıkları görevlerinde bulunduğunu, Haziran 2010’dan bu yana ilçe teşkilatını yeniden oluşturmak için görevlendirildiğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Namık Yıldırım; ilçe başkanlığı döneminde referandum ve 2011 genel seçimlerini yaşadıklarını söyledi. AK Parti’nin Söke’de kuruluşundan bu yana seçimlerde en büyük oy oranına kendi dönemlerinde ulaştığını belirten İlçe Başkanı Namık Yıldırım; “Üçüncü parti konumundan, ikinci parti konumuna gelmiş, yerelde iktidar olan parti ile oy farkının artmasını engellemiş olduk. Göreve geldiğimizden bu yana 4 bine yakın üye kaydedildi. Bu sonuçlar 2014 yerel seçimleri öncesi bizleri umutlandırmış olup, halkımızın teveccühünün Ak Partimize yöneldiğini gözlemlemiş olduk” dedi.

Reklam
Reklam

“HERKESİN TAKDİR ETMESİNİ BEKLEYEMEYİZ”

32 aydır özverili bir şekilde hizmet ettiklerini ve hizmet etmeye devam ettikleri belirterek partisine ve davasına sahip çıkan yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Namık Yıldırım; 8 milyon üyesi ile sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en büyük partisinin temsilcileri olduklarını söyledi. Makam ve koltukların geçici olduğunu belirten Yıldırım; “Elbette bu makamları günü geldiğinde bırakacağız. Önemli olan görevimizi sürdürdüğümüz sürece, bu görevi layıkıyla yaptığımıza inanmamızdır. Elbetteki şahıs olarak bizleri herkesin sevmesini, herkesin takdir etmesini bekleyemeyiz. Böyle bir şey, siyaseti etiğine aykırı olur” dedi.

“PARTİYE ZARAR VERECEK HAREKETLERDEN KAÇINILMALI”

AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım; “Partimizde üyelerimizden, başkanlarına kadar herkes parti tüzüğümüze uygun hareket etmek, parti ilkelerimize özen göstermek, partimize ve üyelerimize zarar verecek her türlü davranışlardan kaçınmamız gerekmektedir. Bizler kamuoyun mâl olmuş insanlarız. Burada doğduk, burada doğduk, burada büyüdük, Allah nasip ederse burada öleceğiz. Sökemize vefa borcumuzu ödemeliyiz. Partimizin temsilcileri olarak, bu sorumluluğumuzu omuzlarımızda hissederek, hizmet üretmeye ve Sökemizin geleceği ile ilgili hayırlı kararlar almaya, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürmeliyiz” dedi.

Reklam
Reklam

“2014 SÖKE İÇİN MİLAT OLMALIDIR”

2014 yerel seçimlerinin yaklaştığını, Artık Söke’nin şansızlığına son vermeleri gerektiğini belirten Yıldırım; “2014 yılı Söke için milat olmalıdır. Ak Partili belediyelerin şehirlerine getirdikleri hizmet kervanının Sökemize uğramadan geçmesine izin vermemeliyiz. Bu kervan, tüm engellemelere rağmen, Sökemize doğru yürümeye devam edecektir. İktidarımızın hizmetleri yanında, belediye hizmetlerinin de tam olarak ilçemize kazandırılması gerekmektedir. Hemşerilerimizin partimize verecekleri oylar sayesinde bunu başaracağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: