Ak Parti'li Yöneticinin İş Yeri Kundaklandı İddiası

Çorum’un İskilip ilçesinde AK Parti İlçe yönetim kurulu üyesi Üzeyir Esenkaya’nın iş yerini kundakladıkları iddiasıyla...

Çorum’un İskilip ilçesinde AK Parti İlçe yönetim kurulu üyesi Üzeyir Esenkaya’nın iş yerini kundakladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi’den 4’ü adliyeye sevk edildi.

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen S.A, Ç.Ç., H.T. M.Ü. ve U.K.'yi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların otomobillerinde yapılan aramalarda 2 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Emniyette ifadeleri alınan şüphelilerden U.K. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, S.A., Ç.Ç., H.T. M.Ü. ise ilçedeki adli makamlara sevk edildi. Şahısların ilçede daha önce AK Parti'li bir yöneticinin daha iş yerini kurşunladıkları ve bir partiliyi de telefonla tehdit ettikleri ileri sürüldü.

Olay önceki gün gece meydana gelmiş, Hamamönü Caddesi'nde Üzeyir Esenkaya’ya ait iş yerinde yangın çıkmıştı. İskilip Belediyesi itfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülen yangında büyük çapta hasar meydana gelmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: