Ak Partili Yurttaş, Kula’da Bayramlaştı

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, bayramlaşmak için geldiği Kula’da parti lokalinde vatandaşlarla bir araya...

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, bayramlaşmak için geldiği Kula’da parti lokalinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Parti binası girişinde İlçe Başkanı Nejat Gülmez, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, salonda bulunanlarla tek tek bayramlaştı. Yurttaş, yaptığı konuşmada, bayramların birlik, beraberliğin ve kardeşliğin sembolü olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"Biz Tüm kesimin sorunları ile ilgileniyoruz. Esnafın, işçinin, memurun, emeklinin ve çiftçinin sorunu bizim sorunumuz. Nitekim çiftçilerimizin tarım alanlarında sulama amaçlı kullandığı elektrik borçları nedeniyle sıkıntıya düştüğünü biliyoruz. TEDAŞ’la bu konuda görüşmelerimiz devam etmekte olup, sonucu bayramdan sonra net olarak alınacak. Çiftçilerimiz, borçlarını mahsul sonrası ödeyecek. Elektrik borcu olan çiftçilerimiz rahat bir nefes alacaklar” dedi. Yurttaş, besicilere de destekleme verileceği söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz