Ak Partili Yurttaş'tan Ödenek Açıklaması

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Ahmetli ilçesinde bulunan İmam Hatip Okulu binasının arsa...

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Ahmetli ilçesinde bulunan İmam Hatip Okulu binasının arsa istimlak kamulaştırması için 350 bin TL ödenek çıkartıldığının müjdesini verdi.

4+4+4 eğitim sistemiyle birlikte okul ve yurt ihtiyacı ortaya çıktığını kaydeden Yurttaş, "Milli Eğitim Bakanlığı ve İl Özel İdaremizin çalışmaları ile derslik ihtiyacını çözmeye çalışıyoruz. Plan- Bütçe görüşmeleri neticesinde, şu an okul binası olmadığı için Ahmetli ilçemizde bulunan ve eğitim-öğretimine Kur'an Kursu bünyesinde devam eden Ahmetli İmam Hatip Okulu binası arsası kamulaştırması için 350 bin TL ödenek çıkartıldı. Hayırlı olsun. Okul ve yurt binası için gerekli en önemli geçmiş bulunuyoruz. Bundan sonrada okul ve yurt binası yapılması adına gayretli çalışmalarımız devam edecek. Bütün okullarımızın derslik ve yurt ihtiyaclarını en kısa zamanda karşılayacağız. Tüm liselerimizde Fatih Projesi kapsamında 'Akıllı Tahta' uygulamasına geçildi. Gelecegimizin teminatı olan genclerimizi ve cocuklarımızı en iyi sekilde yetiştirmek için ne gerekirse yapmaya hazırız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz