Ak Partili Yurttaş'tan Şefkat Evlerine Ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu ile...

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu ile birlikte Manisa'nın Köprübaşı ilçesini ziyaret etti.

Burada ziyaretler yapan Yurttaş ve Bozoğlu, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Köprübaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Köprübaşı Belediyesi'nin, ilçede yaşayan kimsesiz, yaşlı ve roman vatandaşların ev sorunu çözmek için ortaklaşa hayata geçirdiği Şefkat Evlerini ziyaret ettiler. Şefkat Evlerinde kalan roman aileler, kendilerine bu imkanın sağlanmasında yardımcı olan Yurttaş ve Bozoğlu'na teşekkür ettiler. Yurttaş, Köprübaşı'nın değiştiğini, ilçenin gelişime öncü olduğunu, belediyesini yakından takip ettiğini belirtti. Ziyaret sırasında açıklama yapan İlçe Belediye Başkanı Zafer Mergen , 44 ailenin ev hayaline kavuşmuş olduğunu ifade ederek, böyle bir projeyi hayata geçirmekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz