AK Partililer, Balkan Gençleriyle Buluştu

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği etkinlikte, Balkanlarda yaşayan gençlerle AK Partililer bir araya...

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği etkinlikte, Balkanlarda yaşayan gençlerle AK Partililer bir araya geldi. İl Başkanı Aziz Babuşcu, düzenledikleri programla kardeş coğrafyaların bir araya gelerek kaynaşmalarını amaçladıklarını söyledi.

AK Parti İstanbul il binasında düzenlenen programa; AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri, Balkanlarda yaşayan çok sayıda genç katıldı.

'Hand in Hand Balkans' programının açılışını gerçekleştiren Aziz Babuşcu, "Bu program, uzun dönemdir medeniyetimizin izlerini taşıyan kardeş coğrafyaların bir araya gelmesi ve kaynaşmasını içeriyor.” dedi. Babuşcu, “Gençlik kollarımızın bir programıdır 'hand in hand' programı. Bugün programın Balkanlarla ilgili olan kısmı için toplandık. Daha önce Mısır, Libya, Tunus gibi ülkelerle el ele programı yapmıştık. Şimdi ise Balkanlar ile el ele programı yapıyoruz. Balkanlarda bulunan sivil toplum kuruluşlarının genç üyelerini başkanları ile bir araya gelmek için program düzenledik. Karşılıklı birbirlerine bilgilerini deneyimlerini paylaşıyorlar. Bir çalıştay gibi tartışılıyor, konuşuluyor. İstanbul’un tarihi mekanları gezdiriliyor." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Geçmişte ortak coğrafyaların paylaşıldığı milletler ile barış içerisinde yaşandığını hatırlatan AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin de, bu barışın ve gönül köprülerinin gençler tarafından bilinmesi için bu tür programlar yaptıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz