AK Partililer Dayanışma Gününde Bir Araya Geldi

AK Parti Muğla Teşkilatı üyeleri, düzenlenen dayanışma gününde bir araya geldi.

AK Parti Muğla Teşkilatı üyeleri, düzenlenen dayanışma gününde bir araya geldi.

AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Sıtkı Koçman Üniversitesi'ndeki bir restoranda düzenlenen dayanışma gününde konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk, 14 Ağustos 2001'de Muğla merkezde bir avuç insanın kurduğu partilerinin, bugün "gözleri yaşartacak" duruma geldiğini söyledi.

Öztürk, AK Parti olarak Muğla'nın kaderini değiştirmeye inandıklarını belirterek, "Biz Muğla'ya hizmet etme noktasında birbirimize söz verdik. Bugün de bizim için, Muğlalılar için bir dönüm noktası olsun. Muğla'nın kaderini sizlerle birlikte değiştirelim" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ise Muğla merkezde 2009'da yapılan seçimde partilerinin aldığı oyun yaklaşık 13 bin iken bugün itibariyle oy sayısının 20 bine ulaştığını ifade etti.

Bu başarının tüm AK Partililerin başarısı olduğuna dikkati çeken Çelebi, "Gitmemiz gereken daha çok yol var. Bize bir adım atana koşarak gidiyoruz. Dün neredeyse bize tamamen uzak olan tüm odalarla temasa geçtik ve samimi ilişkiler geliştirdik. Bunu tüm samimi duygularımızla söylüyoruz, Muğla'ya yaptıkları hizmetlerin, çektikleri sıkıntıların farkındayız" diye konuştu.

Çelebi, en az yüzde 50'den fazla oyla Muğla Belediyesi'ni almak ve kenti daha çağdaş bir durumuna getirmek istediklerini dile getirdi.

Muhabir: Utku Uçrak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: