Ak Partililer, İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Günün anısına bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, "Bundan 11 yıl önce...

Günün anısına bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, "Bundan 11 yıl önce 'bismillah' diyerek çıkılan bu yolda, yola çıkan hiç kimse kendi durumunu düşünmedi. Daha ilk günden itibaren bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak denildi. Hepinizin malumu olduğu üzerede artık hiç bir şey eskisi gibi değil. Buda milletimizin teveccühü olarak partimize geri dönmüştür. "dedi

Beyzade Düğün Salonu’ndaki iftar yemeğinde günün anısına bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, konuşmasına "Bu sofranın adı Halil İbrahim Sofrasıdır. Bu sofrayı siz kıymetli dostlarla paylaşma imkânı veren Rabbimize sonsuz hamd ediyor, hepinize hoş geldiniz diyorum" cümleleriyle başladı.

Reklam
Reklam

KADİR GECESİ’NİN GÖNÜL DÜNYALARIMIZA IŞIK SAÇMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanının yaşandığını hatırlatan Elçi, "Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Yine rabbimize hamd ediyorum ki, bu mübarek ayların mübarek gecelerin yaşandığı zaman diliminde partimizin kuruluşunun 11. yıldönümünü de kutlama bahtiyarlığı yaşıyoruz. "dedi.

AZİZ MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Geçen 11 yılda ülkenin hangi merhaleleri kat ettiğinin herkesin malumu olduğunu belirten Elçi, "Şimdi zaman kimsesizlerin kimsesi olmak, zayıf olana kol kanat germek zamanıdır. Biz bunun için diyoruz ki 'Aynı yoldan geçmişiz biz, Aynı sudan içmişiz biz, gönüller bir, dualar bir, bir Allah’ın kuluyuz biz.' Bundan 11 yıl önce 'bismillah' diyerek çıkılan bu yolda, yola çıkan hiç kimse kendi durumunu düşünmedi. Daha ilk günden itibaren bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak denildi. Hepinizin malumu olduğu üzerede artık hiç bir şey eskisi gibi değil. Buda milletimizin teveccühü olarak partimize geri dönmüştür. Bundan kendimize bir kibir, bir gurur payı çıkarmadığımız ortada. Gurur ve kibir tehlikelerin en büyüğüdür. Bunun için sadece Allah’a şükreder, aziz milletimize teşekkür ederiz. "diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yakında ve uzakta büyük sıkıntılar yaşayan Müslüman alemine de seslenen Elçi, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Suriye'de, Arakan'da ve dünyanın diğer bölgelerinde büyük sıkıntılar içerisinde bulunan kardeşlerimize de Allah’tan yardım diliyorum. Ayrıca bu mübarek günlerde eli kanlı terör örgütünün hain saldırılarında vatan için şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize hayırlı şifalar ve ailelerine de sabırlar diliyorum. Şunu herkes iyi bilmelidir ki; 'Bu vatanı ilelebet hiç kimse bölemeyecektir'. Allah böyle acıları bu millete bir daha yaşatmasın inşallah.

İnanıyorum ki bütün vatandaşlarımız bu gecenin hatırına bir hayır yarışı içerisine girecek; yoksullarla, mağdurlarla, mazlumlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma içinde olacaklardır. Bu düşünce ve duygularla Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; 11. kuruluş yıldönümümüzün ve bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor; hepinize hayırlı geceler diliyorum"

Konuşmaların ardından İl Başkanı Yusuf Elçi tarafından kuruluşundan bugüne AK Parti il başkanlığı yapmış olanlara Bayburt taşından yapılmış Saat Kulesi maketi takdim edildi.

Reklam
Reklam

Beyzade Düğün Salonu’nda verilen iftara Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Eski Milletvekili Fetani Battal, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak, Eski Belediye Başkanı Bekir Çetin, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, Ak parti yönetim kurulu üyeleri, belde belediye başkanları ve partililer katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz