AK Partililer kan ver hayat kurtar” kampanyasına katıldı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş ile yönetim kurulu üyeleri “kan ver hayat kurtar” kampanyasına destek vererek kan bağışında bulundu.AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş ile yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Meydanında kurulan kan standına gelerek partililer ile birlikte kan vererek, “kan ver hayat kurtar” kampanyasına katıldılar.AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş, üyeleri “kan ver hayat kurtar” kampanyasına destek verdiklerini ifade ederek, “Bugün yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte kan bağışında bulunduk.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş ile yönetim kurulu üyeleri “kan ver hayat kurtar” kampanyasına destek vererek kan bağışında bulundu.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş ile yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Meydanında kurulan kan standına gelerek partililer ile birlikte kan vererek, “kan ver hayat kurtar” kampanyasına katıldılar.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş, üyeleri “kan ver hayat kurtar” kampanyasına destek verdiklerini ifade ederek, “Bugün yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte kan bağışında bulunduk. Kan bir gün herkese lazım olabilir. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı kan vermeye çağırıyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz