AK Partililer Serik’te Yangın Bölgesini Ziyaret Etti

AK Parti Antalya milletvekilleri ve teşkilatı üyeleri Serik ilçesinde 2 gün önce orman yangını yaşanan...

AK Parti Antalya milletvekilleri ve teşkilatı üyeleri Serik ilçesinde 2 gün önce orman yangını yaşanan bölgeyi ziyaret etti.

Antalya milletvekilleri Menderes Türel, Hüseyin Samani ve Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse'nin yer aldığı heyet; yangında zarar gören bölgeyi ve vatandaşları ziyaret ederek yaralarını sarma sözü verdi. AK Partililer, Bilginler Köyü başta olmak üzere Çakallar Mahallesi ve Kısık mevkiinde 70 hektar alanda etkili olan, 2 ev, bir ahır ve 11 seranın yanmasına yol açan yangınla ilgili bölge sakinlerinden bilgi aldı. Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, “Buraya sizin yaralarınızı sarmaya geldik. Yardım konusunda elimizden geleni yapacağız. Her zaman yanınızdayız. Can kaybının yaşanmaması en büyük tesellimiz. Gereken tüm ihtiyaçlarınızı ilçe teşkilatımızla birlikte karşılayacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: