Ak Parti'lilerden Kan Bağışı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Başkanlığı üyeleri, 'Kızılay Haftası' dolayısıyla Kızılay'a kan...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Başkanlığı üyeleri, 'Kızılay Haftası' dolayısıyla Kızılay'a kan bağışında bulundular.

AK Parti Mersin İl Sosyal İşler Başkanlığı'nın organize ettiği kampanyayla, Kızılay'a kan bağışı yapılacak. Bugün öğle saatlerinde kampanyayı başlatmak üzere merkez PTT önünde kurulu Kızılay çadırına gelen AK Parti'liler, kan bağışında bulunmaya başladılar. Bu hafta boyunca kan bağışı yapacak olan partililer, herkesin kan bağışı yapmasını istiyor.

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve aynı zaman Sosyal İşler Başkanı Birgül Doğanyılmaz, kan bağışı kampanyasını 'Kızılay Haftası' dolayısıyla düzenlediklerini belirterek, "İnsanların dikkatini çekmek istiyoruz. Kızılay bugüne kadar gerek Türk milletine gerekse Türk milleti ile kalmayıp uluslararası arenada da yardıma muhtaç olan herkese ulaşmıştır. Kızılay'ımız bize bu anlamda gurur ve onur veriyor. Bizde tabi ki bu gurur ve onurla kalmak istemiyoruz. Biz bu gurur ve onura ortak olmak istiyoruz" dedi. Bugün kan bağışı kampanyası ile bu gurur ve onura ortak olduklarını dile getiren Doğanyılmaz, "Bugün burada bir nebze de olsa bize düşen bu görevi yerine getirdik. Teşkilat mensuplarımız buraya gelerek kan bağışında bulunmaya başladılar. Bu konuda partimizin duyarlı ve hassas olduğu herkesçe biliniyor. Kan bağışına da kayıtsız kalmak istemedik ve bizde kan bağışında tuzumuz olsun istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kızılay'ın sadece doğal felaketlerde değil zor duruma düşmüş herkese yardım ettiğine vurgu yapan Doğanyılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "İmkanınız varsa maddi, oda yoksa manevi olarak bu kurumun yanında olup, destek vermek bizim temel görevimizdir. Kızılay dünyada mağdur olan tüm insanları bizim insanımız gibi gördüğü için herkese yardım etmeye çalışıyor. Kızılay, uluslararası platformda yardıma muhtaçların da yanında yer alarak sadece amacının Türk milletine yardım ve destek vermek olmadığını, dünyanın neresinde olursa olsun yardıma muhtaç olan herkese ulaşabildiğini göstermiştir. Biz Kızılay'ın bu çalışmalarından dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Her zaman yanında yer alacağız."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: