Ak Partililerden Kaymakam Doğan`a Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Katip Üyesi...

Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Katip Üyesi Özlem Yemişçi, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan ve parti yöneticileri ile birlikte Çorlu Kaymakamlığı görevine atanan Hulusi Doğan`ı ziyaret ettiler.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, il yöneticileri, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, parti yöneticileri ve üyelerle birlikte Alanya Kaymakamlığı görevinden Çorlu Kaymakamlığı görevine atanan ve bir süre önce yeni görevine başlayan Kaymakam Hulusi Doğan`ı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

AK Partili konuklarını Çorlu Kaymakamlığı toplantı salonunda ağırlayan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ise Hulusi Doğan`a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çorlu Kaymakamlığı toplantı salonda bir süre AK Partili Yemişçi ve beraberindekileri konuk eden Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan daha sonra konukları ile birlikte günün anısına kaymakamlık binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz