Ak Partililerden Muhtar Pektaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, Fevzipaşa Mahalle Muhtarlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.AK...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, Fevzipaşa Mahalle Muhtarlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ beraberinde İlçe Başkan Yardımcısı Selda Yeşil, Seçim İşleri Başkanı Süleyman Bahçekapılı, Yerel Yönetimler Başkanı Vahdet Akın, Halka İlişkiler Başkanı Mustafa Seçkin, Mali ve İdari İşler Başkan yardımcısı Uğur Kök, İlçe Sekreteri Ayşen Yürürdurmaz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli ile birlikte Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Ali Pektaş’ı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, muhtar Ali Pektaş’a yeni muhtarlık binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “yeni muhtarlık binası tüm Fevzipaşa halkına hayırlı olsun. Sonunda güzel bir yer oldu. Fatih mahallesi ve Bağlık mahallerine de yeni muhtarlık binaları yapıldı. En kısa zamanda orada görev yapan muhtarlarımızı da ziyaret edeceğiz.’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Ali Pektaş, katkılarından dolayı Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür etti. AK Partili heyetten muhtarlık pencerelerine korkuluk isteyen Muhtar Pektaş “Hırsızlık olaylarına mahal vermemek için muhtarlık binasının camlarına demir korkuluk takılmasını istiyoruz. Ufak tefek eksikliklerimizi biz gidermeye çalışsak ta en büyük eksikliğimiz camlarda korkuluk bulunmamasıdır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: