Ak Partililerden yeni kaymakama ziyaret

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ile birlikte Alaplı...

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ile birlikte Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malgac’ı ziyaret etti.
Ziyaret konuşan Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Malgaç’a yeni görevinde başarılar dileyerek, İlçede devam eden yatırımlar ile ilgi dosya sundu. İlçenin öncelikli olarak iki sorunu olduğunu kaydeden Çaturoğlu, “Düzce-Kdz Ereğli duble yol çalışmasının ardından kapanan İlçe girişinin tekrar açılması ve Fatih Mahallesi'nde yapılacak Fatih Köprüsü ile ilgi çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonraki süreç’te sizlerin katkılarıyla bu sorunların çözüleceğine inanıyoruz." dedi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Malgaç, “Alaplı’nın öncelikli sorunlarını çözmek için hep beraber çalışacaklarını, ilçe girişinin kapatılmasıyla ilgi yeteri kadar bilgi sahibi olmadığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz