Ak Parti’nin 11. Kuruluş Yıldönümünde İftar Yemeği

AK Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen iftar yemeğine Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız...

AK Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen iftar yemeğine Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de katıldı.

Hisar salonda parti tarafından düzenlenen iftar yemeğine Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Grup başkanvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Necip Büyüksalan, Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Metiner, eski milletvekilleri Şevket Gürsoy, Hüsrev Kutlu, İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ve çok sayıda partili katıldı.

Reklam
Reklam

İftar yemeğinde konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, hükümetin faaliyetlerini anlattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ise, iftar yemeğine katılanlara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti. İftar yemeğinin sonunda AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat tarafından Taner Yıldız ve Hüseyin çelik’e el dokuması kilim hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz