AK Parti'nin 13. Kuruluş Yıl Dönümü

DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, ülke yönetimindeki başarının baş mimarının seçimlerde AK Parti'den desteğini esirgemeyen halk olduğunu bildirdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, partisinin kuruluşunun 13. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, 2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Ak Parti'nin Türk siyasi tarihinde bir milat, Türk demokrasi tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Halkın, kendine hizmet eden, sürekli kaliteyi sunan partiyi iktidara getirdiğini ve bugüne kadar sahip çıktığını ifade eden Zolan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "AK Parti'yle birlikte Türk siyasi tarihinde hizmet anlayışı tamamen değişmiş, halkımız, AK Parti'yi 13 yıl önce kurup ülkenin kaderini değiştiren Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bu millete daha fazla hizmet etmesi için de Cumhurbaşkanlığı görevini vermiştir. Türkiye, AK Parti dönemi ile ayağa kalkmış ve koşmaya başlamıştır. Bundan sonra ülkemiz daha da güçlenerek, emin adımlarla 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşacaktır. Dünya artık Türkiye'nin yükselişini takip eder hale gelmiştir." -Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da partisinin 13. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Türkiye'de 13 yıl önce doğan güneşle karanlıkların aydınlığa dönüştüğünü ifade eden Subaşıoğlu, açıklamasında "Ülkemizde büyük bir dönüşüm ve gelişme sağlandı. Gücünü milletten alan, kökü mazide olan ulu bir çınar gibi, kimsesizlerin kimsesi, sessiz çoğunluğun sesi oldu. Üstünlerin hukukunu değil, hukukun üstünlüğünü savundu. Hep ülkemiz için insanımızın mutluluğu için çalıştı. İlk günkü gibi heyecanlıyız, azimliyiz, gayretliyiz" ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: