AK parti'nin Kızılcahamam kampı başladı

AK Parti'nin Kızılcahamam kampı başladı. Milletvekilleri, 3 gün sürecek kampın yapılacağı otele yerleşirken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan kampa yarın gelecek.

AK Parti'nin 3 gün sürecek 12. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde başladı. Milletvekilleri bugün akşam saatlerinden itibaren eşleri ve çocuklarıyla otele yerleşirken, Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Kızılcahamam'a yarın gelecek. Erdoğan çifti otelin kral dairesinde ağırlanacak. Kampın yapılacağı otel çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Kızılcahamam'ın girişine 'Gönüllerin sultanı hoşgeldin' pankartı asıldı.

VEKİLLERİN SORULARINI CEVAPLAYACAK

Kampa, MKYK Üyesi Abdüllatif Şener katılmadı. Başbakan Erdoğan, kapatma davası sonrasında yapılacak ilk kampta milletvekillerinin sürece ilişkin görüşlerini alacak. Başbakan Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayacak kampın ilk gününde milletvekilleri görüş, öneri ve tespitlerini kabine üyelerine aktaracak. Aynı gün Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, milletvekillerine ekonomideki son gelişmelere ilişkin bilgi verecek ve vekillerin sorularını cevaplayacak.

Reklam
Reklam

Başbakan Erdoğan, kapatma davasının ardından gerçekleştirilen ilk kampta vekillerden gelen şikayet üzerine 'time table' sistemini uygulayacak. 'Bakanlara ulaşamıyoruz' diyen vekillerle kabine üyelerini bir araya getirecek olan Başbakan Erdoğan, bakan-vekil iletişimsizliğinin yüz yüze görüşme ile aşılmasını planlıyor. Bu çerçevede 13 gruba ayrılacak olan milletvekilleri, cumartesi ve pazar günleri bakanlarla görüşerek, sorunlarını aktaracak.