AK Parti'nin Kuruluş Yıl Dönümü

AK Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt, AK Parti'nin Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olduğunu bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt, AK Parti'nin Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olduğunu bildirdi.

Salt, partisinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, AK Parti'nin, Türkiye'de siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntıların yaşandığı bir dönemde geldiğini vurguladı.

  1. yaşlarına girmenin mutluluğunu ve sevincini yaşadıklarını belirten Salt, "Gücünü milletten alan AK Parti geride bıraktığı 11 yılın, 10'unu millete hizmet ederek geçirdi" ifadelerine yer verdi.

    AK Parti'nin, Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olduğunu anlatan Salt, şunları kaydetti:

    "AK Parti 11 yıl boyunca, Türk siyasetine yalnızca yeni bir parti olarak katılmamış, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak, erdem ve parti içi demokrasi anlayışıyla yüksek bir değerler manzumesi katmıştır. Türk siyasetine ve Türkiye'ye kazandırdıklarımızın temelinde neler yattığını görmek için AK Parti'nin ilkelerini ve hedeflerini iyi anlamak gerekir. Üç genel ve iki yerel seçimin galibi olarak kurulduğu günden bugüne, kendisini millete adamış Ak kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atarak, yapılan hizmetlerle milletimizin güvenine mazhar olduk. Türkiye Cumhuriyeti, artık bugününü değil, geleceğini konuşur duruma geldi. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, koyduğu hedefler doğrultusunda Türkiye, ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi ve özgürlükleriyle dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yer almaktır. AK kadrolarıyla, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum."

    Muhabir: Kerem Kocalar

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: