AK Parti'nin Kuruluş Yıldönümü

AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, "Milletin eseri olan AK Parti, 11 yıl sonra alnı ak, başı dik

AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, "Milletin eseri olan AK Parti, 11 yıl sonra alnı ak, başı dik şekilde doğum gününü kutluyor" dedi.

Çelebi, AK Parti'nin 11. kuruluş yıldönümünü düzenlediği basın toplantısıyla kutladı. 11 yıl önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan AK Parti'nin gönüllerde yer eden bir parti olduğunu belirten Çelebi, "Milletin eseri olan AK Parti, 11 yıl sonra alnı ak, başı dik şekilde doğum gününü kutluyor" diye konuştu.

Mustafa Çelebi, partilerinin Muğla'daki üye sayısının 9 bini aştığını ve sayının gün geçtikçe arttığını ifade ederek, AK Parti'nin 11. yaşının ülkeye, millete, demokrasiye ve tüm insanlığa hayır olması temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Muğla'nın her anlamda gelişmiş kriterlere sahip il olmayı hak ettiğine dikkati çeken Çelebi, "Biz bu yolda hizmet anlamında Muğla'ya ve Muğlalıya her türlü desteği veriyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Kuru sloganlar ve boş laflar değil, iş ve hizmet üretiyoruz. Muğla çok daha iyi hizmetlere layık olan bir kentimiz" dedi.

Suriye'de ve Arakan'da acı çeken Müslümanların da acısını yüreklerinde hissettiklerine değinen Mustafa Çelebi, kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün de bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını istediklerini dile getirdi.

Muhabir: Utku Uçrak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz