AK Parti'nin Kuruluşunun 11. Yıldönümü

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "AK Parti ezberleri bozdu, 11 yılda hizmetin partisi olduğunu gösterdi" dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "AK Parti ezberleri bozdu, 11 yılda hizmetin partisi olduğunu gösterdi" dedi.

Baybatur, AK Parti'nin kuruluşunun 11. yıldönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin kurulduğu tarihten bu yana Türkiye'de başta siyasi anlayış olmak üzere ekonomik ve sosyal alanlarda yaptığı hamlelerle ezberleri bozarak ülkeyi geleceğe taşıdığını kaydetti.

Baybatur açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç ve Abdullah Gül'den oluşan güçlü, demokratik bir siyasi anlayışın temelleri 11 yıl önce AK Parti ile kuruldu. AK Parti 14 Ağustos 2001 yılında kurulduğunda Türkiye'de bir enkaz vardı. Ekonomik krizden henüz çıkamamış olan ülkemiz 6 sıfırlı parasıyla, IMF'den her yıl aldığı borçlarla adeta Osmanlı'nın son dönemlerindeki muameleyi görüyordu

Reklam
Reklam

Başbakanımız ve AK Parti o gün tek başına iktidarı teslim eden milletinin güvenini boşa çıkarmadı ve yaptığı hizmetlerle milletin partisi olduğunu ortaya koydu. O günden bu yana girdiği bütün seçimlerin tek galibi olan AK Parti yalnızca ülkemizi ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda rahatlatmamış aynı zamanda dünyanın da örnek ülkesi olmasını sağladı.

Bugün geldiğimiz noktada dünya ekonomik kriz ile boğuşurken biz IMF ile bağlarımız koparıp IMF'ye olan borcumuzu sıfırlama noktasına gelmeyi bırakın IMF'ye borç verir duruma geldi. Adını gururla andığımız bir Başbakanımız, göğsümüzü kabartan bir Türkiye Cumhuriyeti var. AK Parti olarak kurulduğumuz 11 yıl, iktidara geldiğimiz 10 yıldan beri milletimizin başını öne eğdirmedik. Yaptığımız hizmetlerle milletimizin güvenine mazhar olduk. Nice 11 ve 101. yıllara hep birlikte ulaşmamız dileğiyle Manisalıları ve milletimizi saygıyla selamlıyorum."

Muhabir: Turgay Duyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz