Ak Parti'nin Vefa İftarları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca kurulacak Sokak Sofraları...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca kurulacak Sokak Sofraları ve Gönül Sofralarıyla 25 bin kişiye ulaşmayı hedefliyor. Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi’nde önceki hafta gerçekleştirilen ve 2 bin kadar vatandaşın katıldığı sokak iftarıyla Ramazan’a muhteşem bir başlangıç yapan AK Parti Karşıyaka, Ramazan süresince benzer etkinliklere devam edecek. Geçen yıl gerçekleştirilen Gönül Sofraları ve sokak iftarıyla yaklaşık 10 bin kişiyi bir araya getiren Karşıyaka Teşkilatı, bu Ramazanda sayıyı ikiye katlamak için çalışıyor. İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli öncülüğünde teşkilat mensuplarının yoğun çalışmaları ile her gün en az 15 evin kapısını çalan partililer, vatandaşlarla birebir iletişime geçip sorun dinliyor.

Reklam
Reklam

Ramazan’ın ilk günlerinde başlatılan çalışmalar kapsamında çeşitli mahallelerde kurulan Sokak Sofrası etkinlikleri ve Gönül Sofrası kapsamında gerçekleştirilen ev ziyaretleri hakkında konuşan İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ramazan ayı boyunca benzer etkinliklerin sürdürüleceğini söyledi. Sürekli, “Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere model olan ev ziyaretlerini biz de ilçemizde gerçekleştirerek çat kapı ziyaretler yapıyor, yeri geldiğinde vatandaşlarımızla bir ekmeği bölüşüp iftar yapıyoruz. Bunu takiben diğer iftar organizasyonlarımızla programlarımız devam edecek. AK Parti’nin siyasi geleneğinde bulunan birebir temas ve iletişim, Karşıyakalının Ramazan aylarını bu şekilde birlik ve beraberlik içinde geçirmesinin en büyük temennisidir” dedi.

Cumhuriyet, Mustafa Kemal ve Şemikler mahallelerinde düzenlenen iftar programları kapsamında yaklaşık 3 bin kişiyle bir araya gelen ve vatandaşlarla birebir ilgilenme fırsatı bulan İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, etkinliğe katılan vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti. İftar sofralarına katılım gösteren vatandaşlarla birebir ilgilenen Sürekli, katılımcıların Ramazan aylarını tebrik ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz