AK Parti'nin Yeni Yönetimi Ilk Toplantısını Yaptı

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti'nin hafta sonu yapılan 4. Olağan İl Kongresi'nde belirlenen yeni yönetim ilk toplantısını yaptı.

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti'nin hafta sonu yapılan 4. Olağan İl Kongresi'nde belirlenen yeni yönetim ilk toplantısını yaptı.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Hacı Bekir Sofrası'nda yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla GAP Arena Stadyumu'nda yapılan kongrenin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini söyledi.

Kongre sürecindeki gayretlerinden dolayı teşkilat üyelerine teşekkür eden Yusuf Eğilmez, şunları kaydetti:

"Kongremizin ardından yönetime yeni giren arkadaşlarımızla istişarelerimiz sürüyor. Yeni yönetimle ilk basın toplantımızı bugün yapıyoruz. Yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni yönetimde yer alan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu arkadaşlarımızla çok güzel işler ve hizmetlerde bulunacağız. Gelecek 3 yılda bu ekibimiz, çok önemli roller alacaktır. Tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Eğilmez, teşkilat içi görev dağılımının henüz yapılmadığını belirterek, bu işlemin daha sonra yapılacağını kaydetti.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: