Ak Parti'ye Katılımlar

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "AK Parti saflarına yapılan katılımlar, partimize sinerji katacaktır"...

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "AK Parti saflarına yapılan katılımlar, partimize sinerji katacaktır" dedi.

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile arkadaşlarının ve Demokrat Partili Süleyman Soylu'nun AK Parti’ye katılmalarını değerlendiren İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, "Aynı medeniyeti inşa etmeye çalışan insanların AK Parti çatısı altında buluşması bizleri ziyadesiyle memnun etti. HAS Parti’nin gerçeği görerek AK Parti ile beraber yeni Türkiye’nin kurulmasında partimize yeni sinerji ve heyecan getireceği muhakkaktır. Yalnızca Numan Kurtulmuş bey değil, Demokrat Parti’den Süleyman Soylu bey ve bazı arkadaşlarımız da partimize katıldılar" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

"30 Eylül 2012 Pazar günü yapılacak olan AK Parti Genel Kongresi'nde bu arkadaşlarımıza yeni görevler verilebilir" diyen Tüfenkçi, "Yeni dönemde yeni seçimlerde yeni Türkiye medeniyetini inşa etme adına AK Parti’nin belirlediği idealler neticesinde milletimize hizmeti sürdürmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarları döneminde, enflasyon ve faizlerin düşmesinden duble yollara, sağlıkta ve demokrasi konusunda devrim niteliğindeki gelişmelere kadar birçok alanda adım atılmasını görenlerin AK Parti saflarına katıldığına dikkat çeken Tüfenkçi, AK Parti’nin yaptıklarını beğenip AK Parti saflarına katılanların sayısının günden güne artacağına inandığını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: