Akabe Siteleri'nde Kura Sevinci Yaşandı

Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan Akabe-1 ve Akabe-2 konut yapı kooperatiflerinde 80 dairenin kura sevinci yaşandı.

Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan Akabe-1 ve Akabe-2 konut yapı kooperatiflerinde 80 dairenin kura sevinci yaşandı. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, 2005-2006 yıllarında yapımına başlanan Akabe Siteleri'nden bazı dairelerin, hak sahiplerine kurayla verildiğini belirtti. Belediye tarafından site aralarına yaptırılan yeşil alan ve park çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Hançerli, şunları kaydetti: "Bugüne kadar 21 toplu konut hamlesiyle 10 bin 552 daireye ulaşan Karatay'da, konut açığına neşter vurduk. Konutlarla Karatay'ın görünümü değişerek, ilçe yenilendi. Akabe 1. ve 2. etap toplu konutlarında 80 daire daha çekilen kurayla sahibini buldu. Kurulduğu günden bugüne bin 140 dairelik Akabe Siteleri'nde 760 daire teslim edildi. Karatay'ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu ilçe haline getirme çabası içerisindeyiz." Türk Telekom Erol Güngör Sosyal Bilimler Lisesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen törenle, noter huzurunda 80 dairenin kurası çekildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: