Akademi Çankırı" Projesi Sona Erdi

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Valiliği ve Çankırı Yazarlar ve Sanatçılar Derneği'nce (ÇAYASAD) üstün yetenekli öğrencilerin sanatçılarla buluşturulması amacıyla düzenlenen "Akademi

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Valiliği ve Çankırı Yazarlar ve Sanatçılar Derneği'nce (ÇAYASAD) üstün yetenekli öğrencilerin sanatçılarla buluşturulması amacıyla düzenlenen "Akademi Çankırı" projesi sona erdi.

Vali Vahdettin Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sona eren "Akademi Çankırı" projesiyle çok büyük bir işe imza attıklarını belirterek, ilgi gösteren öğrencilere, sanatçılara ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti.

Proje kapsamında 200 üstün yetenekli öğrencinin, Türkiye'de tanınmış 24 ünlü kişi ve sanatçıyla buluştuğunu belirten Özcan, "Bu akademide gençlerimiz atölye çalışmalarıyla her zaman ulaşamayacakları, göremeyecekleri kişileri birebir tanıma imkanı buldu. Bu akademide eğitim alan gençlerin içerisinden Türkiye'nin en büyük sanatçısı, düşünce adamı çıkacağından şüphemiz yok" dedi.

Reklam
Reklam

Akademi Çankırı Genel Sekreteri Fahri Tuna ise daha önce "Akademi GAP", "Akademi Mardin" ve "Akademi Edirne" adıyla proje hazırladıklarını hatırlattı.

Muhabir: Ferhat Barulay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: