Akademi Ligi

Spor Toto 3. Lig kulüplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Akademi Ligi'nde mücadele eden 5 alt yapı...

Spor Toto 3. Lig kulüplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Akademi Ligi'nde mücadele eden 5 alt yapı takımı, Cumartesi ve Pazar günü deplasmanda oynayacakları Belediye Bingölspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı kırmızılı kulübün alt yapı antrenörlerinden Kadri Gündoğan, hafta sonu 5 maç yapacaklarını söyledi. Cumartesi günü U-14 ile U-15 takımlarının maçlarının olduğunu belirten Gündoğan, "Pazar günüde U-16, U-17 ve U-18 takımlarının maçları var. Bu tip maçlar gençlerin eğitilmesi, kaynaşması ve tüm kadronun sahaya sürülmesidir. Biz yine de Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak iyi sonuçlar alıp dönmek istiyoruz. Alt yapımızdaki gençlerimiz bu tip maçlarla büyük tecrübe kazanıyorlar" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: