Akademisyenler "Hobi Bahçeleri"ni Sevdi

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından botanik bahçesinde hazırlanan ve ilk uygulaması geçen yıl yapılan "Hobi Bahçesi" uygulamasından akademisyenlerin memnun kaldığı belirtildi.

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından botanik bahçesinde hazırlanan ve ilk uygulaması geçen yıl yapılan "Hobi Bahçesi" uygulamasından akademisyenlerin memnun kaldığı belirtildi.

Atatürk Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından organize edilen "Hobi Bahçesi" uygulamasıyla ilgili bir toplantı yapıldığı ifade edildi.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yılmaz'ın 90 metrekarelik 96 parselde başlatılan "Hobi Bahçesi" uygulamasına akademisyenlerin büyük ilgi gösterdiği, ilk yıl başarılı uygulamalar yaptıkları belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

Reklam
Reklam

"Hobi Bahçesi uygulaması Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü'nün sosyal projesidir. Akademisyenler, hobi bahçesi uygulamasıyla, öğrenme ve öğretme becerilerinin yanına üretme bilgi ve becerilerini de koyarak hayata daha bütüncül bakma imkanı elde ettiler. Toplantıda, 2012'de, hobi bahçesi uygulamalarında, ürün kalitesi ve verimi, bahçe bakımı, genel tasarım ve görsellik ve kullanılan yapısallar konularında başarılı olan akademisyenlere 'Hobi Bahçesi Ödül Belgesi' verildi. 2013 ilkbaharında hobi bahçelerinin tarıma hazırlık çalışmalarının da ele alındığı toplantıda Atatürk Üniversitesi Hobi Bahçeleri'ne talebin fazla olduğu, bu nedenle her 3 yılda parsel sahiplerinin değiştirileceği bildirildi."

Muhabir: Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: