Akademisyenlere Doktora Sonrası Amerika Bursu

Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu, 6 ay süreyle ABD'de bir araştırma projesine katılmak isteyen akademisyenlere doktora...

Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu, 6 ay süreyle ABD'de bir araştırma projesine katılmak isteyen akademisyenlere doktora sonrası araştırma bursu imkanı sağlıyor.

Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu’nun ‘doktora sonrası araştırma bursları’ hakkındaki detaylı bilgi üniversitelere gönderildi. Uludağ Üniversitelerine de gönderilen detaylı bilgide burs başvuru ve şartları anlatılıyor. Üniversitelerde görev yapan akademisyenlere yönelik doktora sonrası araştırma bursu verileceği belirtiliyor.

6 ay süre ile Amerika'da bir araştırma projesinde çalışmak üzere verilen bursa başvuruda bulunabilmek için son başvuru tarihinden en az 3 yıllık doktor unvanına sahip olmak gerekiyor. Burs için son başvuru tarihi ise 12 Ekim 2012.

Reklam
Reklam

Bursa başvuru aşamasında akademisyenlere yardımcı olması amacı ile komisyonun resmi web sayfasında detaylı bir sunum yayınlandı. Burs başvurusu yapacakların resmi web sitesinden başvuru şartları ve formuna ulaşabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: