Akalan Köyü’ünden Başkan Akgün’e plaket

Akalan Köyü’ünden Başkan Akgün’e plaket verildi.

Çatalca Kaymakamı Nevzat Taştan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün Akalan Köylülerinin gönlünde taht kurduğunu söyledi.

Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan ve Akalan Köyü Muhtarı Halil Akgeyik Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü makamında ziyaret ederek plaket takdiminde bulundular.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün Akalan halkının gönlünde taht kurduğunu dile getiren Çatalca Kaymakamı Taştan, “ Sizin Akalan’lıları, Akalan’lıların da sizi bu kadar yürekten sevmesi gerçekten insanı imrendiriyor ”dedi.

Reklam
Reklam

Akalan Camiisi’nin yapımına katkılarından dolayı Çatalcalılar adına şükranlarını Çatalca Kaymakamı Nevzat Taştan;” Hasarlı Akalan Camisinin yaptığınız katkılardan dolayı size ve ekibinize Akalan köylüleri başta olmak üzere tüm Çatalcalılar adına şükranlarımı teşekkürlerimi sunarım ”dedi.

Yardımseverliğin bir gönül işi olduğunu dile getiren Kaymakam Taşdan şunları söyledi; “ Akalan Camiisinin temelinde kullanılacak betonla birlikte, caminin iç ve dış aydınlatma sistemini karşılayan belediye başkanımız temel atma töreninde kendimi Akalan’lı olarak görüyorum demişti. Bu cümle Akalan Köylülerini olduğu kadar beni de oldukça mutlu etmiştir” dedi.

Akalan Köylüleri olarak Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün hemşehriliğinden büyük onur duyacaklarını ifade eden Halil Akgeyik de,” Köyün eksikliklerini ne zaman kendisine iletsem, Büyükçekmece sınırlarında olmamamıza rağmen hiçbir zaman bizi eli boş geri göndermemiştir. Akalan halkı adına belediye başkanımıza şükranlarımı sunarım ”şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kendisinin okul ve cami yapımı konusunda oldukça hassas olduğunu dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çatalca Kaymakamı ve Akalan Muhtarının kendisini ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: