Akar Ve Işıkara'ya 'gönül Elçisi' Rozeti

Türk Kızılayı Genel Başkanı Lütfi Akar ile 'deprem dede' olarak bilinen Ahmet Mete Işıkara'nın eşi...

Türk Kızılayı Genel Başkanı Lütfi Akar ile 'deprem dede' olarak bilinen Ahmet Mete Işıkara'nın eşi Aysel Işıkara'ya 'gönül elçisi' rozeti takıldı.

'Deprem Haftası' nedeniyle organize edilen Ahmet Mete Işıkara'yı anma etkinliği için Mersin'de bulunan Türk Kızılayı Genel Başkanı Lütfi Akar'a, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından 'gönül elçisi' rozeti takılırken, Vali Güzeloğlu'nun eşi Ayşe Güzeloğlu ise aynı rozeti merhum Işıkara'nın eşi Aysel Işıkara'şa taktı. Oldukça duygulu anların yaşandığı 'gönül elçileri standı'nda Kızılay Genel Başkanı Lütfi Akar ve Aysel Işıkara, gönül elçisi olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu'na böylesi manevi değeri olan hizmete öncülük ettikleri için teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından hayata geçirilen ve Aile ve Soyal Politikalar Bakanlığı tarafından uygulanan 'Gönül Elçileri' projesinde Mersin'in, en fazla gönül elçisine sahip il olduğu bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz