Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları Başladı

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları, 11 senedir farklı ülkelerden gelen üniversite ve dil okullarıyla yurtdışına eğitime...

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları, 11 senedir farklı ülkelerden gelen üniversite ve dil okullarıyla yurtdışına eğitime gitmek isteyenleri buluşturuyor. Türkiye’nin en büyük eğitim organizasyonu olan Akare, yılın ikinci fuarını 7-14 Ekim 2012 arasında Kayseri, İzmir, Ankara ve İstanbul'da düzenleyecek.

Bu fuarlara katılan okulların bir kısmı, kendilerini ziyaret eden öğrencilere binlerce dolar değerinde burs imkanı sunuyor. Fuarın "www.akare.com.tr" adresli internet sitesinde duyurulacak okulların, burs için farklı şartları oluyor. Ayrıca fuarla aynı anda, farklı bir salonda devam edecek seminer programlarında ise uzmanlar, yurtdışında üniversite eğitimi ve başvuru şartları, vize, burslar, ülkelere göre eğitim sistemleri, yurtdışında dil eğitimi gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler yapıyor. Akare yurtdışı eğitim fuarlarına giriş ücretsiz. Okulların, fuar ziyaretçileri için özel olarak verdiği burs ve indirim imkanlarından faydalanmak, Akare’nin her şehirde fuar ilk gelen 150 kişiye vereceği hediyeleri kazanabilmek için internetten online davetiye almak gerekiyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: