Akarsu Ve Göletlerde Av Yasağına Doğru

 Çorum Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, akarsu ve göletlerde, avlanma yasağına sayılı günler kala, avcılara yasağa uyma çağrısında bulundu.

Çorum Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, akarsu ve göletlerde, avlanma yasağına sayılı günler kala, avcılara yasağa uyma çağrısında bulundu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, akarsu ve göletlerde yaşayan balıkların üreme dönemine geçmesi nedeniyle, 15 Mart tarihinde başlayacak avlanma yasağının 15 Haziran tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Avcıların, belirlenen tarihler arasında avlanma yapmamaları konusunda uyarıda bulunulan açıklamada, yasağa uymayanlar hakkında Su Ürünleri Kanunu'na muhalefetten cezai işlem uygulanacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: