"Akarsulara Yaklaşmayın" Uyarısı-Gümüşhane Afet Ve Acil Durum Müdürü Bayrak: "Son Yağışlarla Akarsuların Debisi Iyice Arttı.Vatandaşlarımız Olumsuzluklara Karşı Akarsukenarlarına Gazla Yaklaşmamalı"

Gümüşhane Afet ve Acil Durum Müdürü Mesut Bayrak, son yağışlarla akarsuların debisinin iyice arttığını, vatandaşların olumsuzluklara karşı akarsu kenarlarına fazla

Gümüşhane Afet ve Acil Durum Müdürü Mesut Bayrak, son yağışlarla akarsuların debisinin iyice arttığını, vatandaşların olumsuzluklara karşı akarsu kenarlarına fazla yaklaşmaması gerektiğini bildirdi.

Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki gün içerisinde Gümüşhane'de yağışların aralıklarla etkili olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Yağışlarla birlikte başta Harşit Çayı olmak üzere, çayı besleyen yan derelerde de debiler olağanüstü yükseldi. Vatandaşlarımız, debiler normale dönünceye kadar çay ve derelerden uzak durmalı, dere üzerinde bulunan ağaç köprüleri kesinlikle kullanmamalı. Bağ ve bahçelere gidilmemeli ancak gitmek zorunda kalan vatandaşlarımızın betonarme köprüleri kullanması gerekiyor."

Reklam
Reklam

Muhabir : İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: