Akarsuya Düşen Feyza Öldü, Teyzesi Ölümden Döndü

- KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın İlçesi'nde, oyun oynarken Karasu Nehri'ne düşen 16 yaşındaki Feyza Baltaş boğuldu. Feyza'yı kurtarmak için suya atlayan teyzesi Emine

- KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın İlçesi'nde, oyun oynarken Karasu Nehri'ne düşen 16 yaşındaki Feyza Baltaş boğuldu. Feyza'yı kurtarmak için suya atlayan teyzesi Emine Çevlik ise, ölümden döndü.
Olay, dün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Gökgedik Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf Baltaş, eşi ve çocuklarıyla birlikte bayramlaşmaya giderken namaz kılmak için Karasu kenarında durdu. Yusuf Baltaş namaz kılarken Feyza ile kardeşi Halil oynamaya başladı. Bu sırada Feyza Baltaş, ayağının kayması sonucu suya düştü. Küçük kızın çırpındığını gören teyzesi Emine Çevlik hemen suya atladı. Ancak, Feyza gözden kayboldu. Yüzme bilmeyen Emine Çevlik, Yusuf Baltaş tarafından sudan çıkarıldı ve yapılan ilk yardımla ölümden döndü.
Gelen mahalle sakinleri, Karasu'da yaptıkları aramada Feyza Baltaş'ın cesedine ulaştı. Feyza'nın cenazesi, olay yerinde yapılan inceleme ardından otopsi için Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: