Akaryakıt Hırsızları MOBESE Kameralarına Yakalandı

Bilecik ve çeşitli illerde akaryakıt hırsızlığı yaptığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Bilecik ve çeşitli illerde akaryakıt hırsızlığı yaptığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

MOBESE kameralarında sahte plaka ile kent merkezine giriş yaptığı ihbarına alan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 81 ED 693 plakalı otomobile takibe aldı. Takip edildiklerini anlayan şüpheliler, Tepebaşı mevkisinde otomobili bırakarak kaçtı.

Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan ekipler, Cumhuriyet Mahallesi'nde bir evin çatısına gizlenmiş sahte kimlik kullanan E.B. (27) ve S.B'yi (23) yakaladı. Şüphelilerden E.B'nin yapılan sorgulamasında gerçek isminin H.Ö. olduğu belirlendi.

Reklam
Reklam

H.Ö'nün Çanakkale Cezaevi'nden firar ettiği ve S.B. ile çeşitli tarihlerde Eskişehir ve Bolu ile Bilecik'in Bozüyük ilçesinden otomobil ve kamyonlardan akaryakıt hırsızlığı olaylarına karıştıkları tespit edildi.

Emniyeteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen H.Ö. ve S.B. tutuklandı.

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: