Akaryakıt İstasyonu Yeri Yeniden İhale Edildi

Malatya Belediyesi, Akaryakıt-LPG İstasyonu ve Ticaret Alanı’nı yeniden ihale etti.Yeşilyurt İlçesi Karayolu Tecde Mahallesi Göl...

Malatya Belediyesi, Akaryakıt-LPG İstasyonu ve Ticaret Alanı’nı yeniden ihale etti.

Yeşilyurt İlçesi Karayolu Tecde Mahallesi Göl mevkiinde 4 bin 700 metrekare akaryakıt istasyonu ruhsatlı yer muhammen bedeli 4 milyon 500 bin liraya ihaleye çıkarıldı.

Belediyede yapılan ikinci ihaleye tek talipli olarak, iptal edilen ilk ihalede 4 milyon 500 bin lira teklif sunan Sarıçam İnşaat katıldı ve 4 milyon 650 bin lira fiyat teklif etti.

İhaleyle ilgili değerlendirme sonucunda sonucun açıklanacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

‘Akaryakıt- LPG İstasyonu ve Ticaret Alanı’ olarak imarda gösterilen yer 3 milyon 800 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılmıştı. 23 Mayıs günü yapılan ihale için 3 firmanın talipli olduğu, ancak bunlardan Opet Petrolculuk A.Ş.'nin 4 milyon 250 bin lira, Sarıçam İnşaat da 4 milyon 500 bin lira teklif vermiş, diğer talipli ise teklif sunmamıştı. Belediye daha sonra ihaleyi iptal etmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz