Akaryakıt İstasyonunda Tüfekli Kavga

Muğla’nın Milas ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda ücret vermeden yakıt almak isteyen kişilerle, istasyon görevlileri arasında...

Muğla’nın Milas ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda ücret vermeden yakıt almak isteyen kişilerle, istasyon görevlileri arasında çıkan kavgada arbede yaşandı.

Edinilen bilgiye göre Milas’ın Beçin beldesindeki akaryakıt istasyonuna gece saat 00.30 sularında 03 HH 297 plakalı otomobille C.Ş ve Y.Ö geldi. Aldıkları 20 TL’lik akaryakıt ücretini kredi kartıyla ödemek için markete giden şahıslardan diğeri pompa görevlisiyle bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kavgaya Y.Ö’nün de müdahil olmasıyla büyüyen olayı, istasyon görevlileri yatıştırmaya çalıştı. Bu sırada otomobil bagajında bulunan av tüfeğini çıkararak ateş etmek isteyen şahısları, istasyon görevlisi S.H.C. önledi. Yaşanan arbede sonucu görevliler, şahısları etkisiz hale getirmeyi başardı.

Reklam
Reklam

Polise haber verilmesiyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, C.Ş ve Y.Ö gözaltına alındı. Araçtaki tüfek ve çok sayıda fişeğe de el kondu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: