Akay İlçe Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 30 ilçe başkanı ile kahvaltıda bir araya...

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 30 ilçe başkanı ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Akay toplantı öncesi ilçe başkanlarına yeni il başkanlığı yürütme üyelerini tek tek tanıştırdı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, toplantı öncesi yaptığı konuşmada, 2014 yerel seçimleri, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Teşkilat çalışmasının önemine deyinen Akay, “2011 genel seçimlerinde İzmir’de elde ettiğimiz başarıyı önümüzdeki yıllarda yapılacak üç seçimde daha üst seviyeye çıkarmayı arzuluyoruz. Başarımızı daha ileriye götürmek için birlik beraberlik ve uyum içinde aynı özveri ile İzmir teşkilatının başarısını en üst seviyeye çıkaracağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: