Akaydın, Il Birincisi Olan Basketbolculara Altın Hediye Etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 2012- 2013 Basketbol Yerel Ligi’nde genç erkekler il birincisi...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 2012- 2013 Basketbol Yerel Ligi’nde genç erkekler il birincisi olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü oyuncularına çeyrek altın hediye etti.

İl birincisi olan Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü oyuncularını makamında kabul eden Başkan Mustafa Akaydın, kulüp başkanı Recep Tokgöz, antrenörler İrgecan Işık Acar, Serkan Yaşar ve genç basketbolcuları, başarılarından dolayı tebrik etti. Basketbol alt yapısında elde edilen başarının umut verdiğini belirten Akaydın, A takımın alt yapısının hazır olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Kulüp başkanı Recep Tokgöz ise gençlerin hedefinin A takıma çıkarak, Beko Basketbol Ligi sahnesinde oynamak olduğunu söyledi. Antrenör İrgecan Işık Acar da "Basketbolcularımız grup maçlarında gösterdikleri başarıyla play-off'ta final oynadı. Finalde Kepez Belediyespor Kulübü’nü yenerek şampiyon oldu. Şu an Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasında girdi. Hedef Türkiye birincisi olmak." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: