Akaydın’a Balkan Barış Nişanı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a, Balkan Barış Kulübü, tarafından uluslararası dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a, Balkan Barış Kulübü, tarafından uluslararası dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesine katkısından dolayı ‘Balkan Barış Nişanı’ verildi.

2004 yılında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te kurulan Balkan Barış Kulübü’nün bu yıl ikincisini verdiği Balkan Barış Nişanı'na Mustafa Akaydın layık görüldü. Balkan ülkeleriyle ilişkilerin geliştirilmesine önem verdiklerini açıklayan Başkan Akaydın, kültürlerin tanıtılması için karşılıklı işbirlikleri kurduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Akaydın, verilen nişanın kendisini çok mutlu ettiğini kaydetti. Balkan Barış Kulübü Başkanı Osmo Vatreş de, uluslararası dostluk, kardeşlik ve iyi niyetin geliştirilmesine yönelik hizmetlerinden dolayı Akaydın’a nişan verildiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: