Akaydın’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Atatürk’ün başkumandanlığındaki Türk Ordusu’nun Büyük Taarruz’da kazandığı Zafer, Türk...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Atatürk’ün başkumandanlığındaki Türk Ordusu’nun Büyük Taarruz’da kazandığı Zafer, Türk halkının en anlamlı milli bayramlarından biri olduğunu bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 30 Ağustos Zafer bayramı mesajı yayımladı. Akaydın, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkmasıyla emperyalizme karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı’nın, 30 Ağustos 1922 tarihinde büyük bir başarıyla sonuçlandığını belirtti.

Reklam
Reklam

Tarihe yazılan bu büyük başarının adı; Zafer’dir diyen Akaydın, “Atatürk’ün başkumandanlığındaki Türk Ordusu’nun Büyük Taarruz’da kazandığı Zafer, Türk halkının en anlamlı milli bayramlarından biridir. 30 Ağustos Zafer Bayramı, büyük bir coşku ve heyecanla kutlanarak bugünlere gelinmiştir. Zafer Bayramı’nın 90’ıncı yıldönümünü de aynı heyecan ve coşkuyla kutlamak her Türk yurttaşı gibi boynumuzun borcudur. Coşku ve heyecanla kutladığımızdan büyük onur ve gurur duyduğumuz 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin kutsal hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğilirken, Atatürk’ün ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ ilkesinin tüm dünyaya egemen olmasını canı gönülden dilerim.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: