Akaydın’dan Meslek Odalarına İftar

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, meslek odalarının başkanlarına iftar yemeği verdi.Yemeğe, 24 meslek odasının...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, meslek odalarının başkanlarına iftar yemeği verdi.

Yemeğe, 24 meslek odasının bir araya gelmesiyle kurulan Antalya Eşgüdüm Kurulu’nun Genel Sekreteri Abit Küçükarslan ile oda başkanları katıldı. Oda başkanları ile sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, TBMM'den gece yarısı geçirilen torba yasa ile TMMOB ve bağlı odalarının yetkilerinin sınırlandırılmasının kendisini üzdüğünü söyledi. Oda başkanlarına ‘geçmiş olsun’ diyen Başkan Akaydın şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“Ben de içinizden biriyim. 25 yıl önce Antalya Tabip Odası Başkanıydım. Şu anda Abit Bey’in başkanlığını yaptığı eş güdüm kurulunu biz kurmuştuk. Bunun şimdi devam ettiğini görmek beni mutlu ediyor. TMMOB’un başına gelenler beni gerçekten üzdü. Bunun neden yapıldığını hepimiz biliyoruz. İçinizden biri olarak, Tabip Odası üyesi olarak, sonuna kadar yanınızdayım. Örgütlü güç demokratik toplumların en önemli gücüdür. Şu anda örgütlü güçten korkuluyor, nasıl bastırılır bunun için çalışılıyor.”

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri ve Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Vahap Tuncer, Başkan Akaydın’a oda başkanlarını iftar yemeğinde buluşturduğu için teşekkür etti. Tuncer, bugün TMMOB’un başına gelenlerin yarın diğer odaların da başına geleceğini belirterek, “Koşullar ne olursa olsun paramız kalmasa da yüreğimizde yurt, emek ve demokrasi sevgimiz olduğu sürece bu mücadeleyi sürdürmede kararlıyız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: