Akbank 10 Yıl Vadeli Eurobond Ihracıyla 500 Milyon Dolar Borçlandı

- Akbank uluslararası piyasalardaki 10 yıl vadeli eurobond ihracını 500 milyon dolar borçlanma ile tamamlarken ihraçta nihai getiri yüzde 5.25

- Akbank uluslararası piyasalardaki 10 yıl vadeli eurobond ihracını 500 milyon dolar borçlanma ile tamamlarken ihraçta nihai getiri yüzde 5.25 olarak belirlendi.

Bankanın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, "Yurtdışına yapılması planlanan eurobond ihracı için talep toplama süreci tamamlandı. Nominal tutarı 500 milyon doları, itfa tarihi 31 Mart 2025 olan eurobondun kupon oranı yüzde 5.125, faiz oranı ise yüzde 5.25 olarak belirlendi" denildi.

Akbank KAP'a dün yaptığı açıklamada, eurobond ihracı için Bank of America Merrill Lynch, Commerzbank, JPMorgan, Morgan Stanley, National Bank of Abu Dhabi ve Societe Generale'e yetki verdiğini duyurmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz