Akbank Ile ADASO Arasında Işbirliği Protokolü

Akbank ile Adana Sanayi Odası (ADASO) arasında "Avantajlı krediler, KOBİ destek paketi ve aidat tahsilat sistemi"ni içeren işbirliği protokolü imzalandığı

Akbank ile Adana Sanayi Odası (ADASO) arasında "Avantajlı krediler, KOBİ destek paketi ve aidat tahsilat sistemi"ni içeren işbirliği protokolü imzalandığı bildirildi.

ADASO'dan yapılan açıklamaya göre, işbirliği protokolü imza töreninde konuşan ADASO Sadi Sürenkök, Akbank'ın 1948 yılında Adana'da kurulduğunu ve ilk şubesini Ceyhan'da açtığını hatırlattı.

Sürenkök, Akbank'ın Adana ve sanayi tarihinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Adana'nın her köşesinde Sabancı Ailesi'nin izlerine rastlıyoruz. Bu işbirliği sanayiciler açısından büyük önem taşıyor ve bunun daha ileri boyutlara taşınmasını arzuluyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ise Akbank için Adana'nın ayrı bir yeri ve önemi olduğunu vurgulayarak, "Hem Adana'da kurulmuş olmamız hem de ailenin ve hissedarların birçok alanda Adana'da faaliyet göstermesi Adana'yı her zaman önemli kılmıştır. ADASO ile işbirliği protokolünü imzalamaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil de, üç ayda bir yapılan değerlendirme toplantısının ilk defa İstanbul dışında, Adana'da yapıldığını, Adana'daki müşteri sayısının 500 bine ulaştığını ve daha iyi olmak, daha iyi şeyler yapmak istediklerini kaydetti.

İşbirliği protokolünün Sürenkök ile Dinçer ve Binbaşgil tarafından imzalandığı belirtildi.

Muhabir: İbrahim Erikan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: